Leonard Komon snel in Utrecht

De Keniaan Leonard Komon heeft in de Singelloop van Utrecht net boven het wereldrecord op de 10 kilometer gelopen. De 21-jarige Komon finishte in 27:10, negen seconden boven de mondiale toptijd. Zijn landgenoot Vincent Yator werd tweede in 27:34. Boniface Kirui, eveneens uit Kenia, kwam als derde binnen in 27:41. Lees verder op de site van De Morgen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Mij viel de tijden van de Nederlanders op, die toch flink wat achterstand hadden.
    B.v.: Jesper van der Wielen, in 30.37 net voor Greg van Hest, die met 30.44 langzamer liep dan in zijn inmiddels beroemde 5x3000m training, waar hij in 30.37 doorkwam. Op Greg’s blog nog geen achtergrod anders dan de verwachting/hoop op 29.30 uit te komen. Said Hayek heeft de ramadan overleeft, maar loopt met eten en drinken blijkbaar langzamer dan zonder (30.59 vs 30.01).
    Waren de omstandigheden nu goed of slecht in Utrecht?