Negen vragen aan Martijn Nuijens

Hoogspringer Martijn Nuijens (25) verbeterde bij de Europa Cup in Noorwegen zijn persoonlijke record met liefst vijf centimeter tot 2.29 en plaatste zich voor de WK atletiek in Berlijn. Hij staat nu tweede op de nationale ranglijst, één centimeter verwijderd van het 10 jaar oude nationale record van Wilbert Pennings: 2.30. Mark van Driel stelde hem negen vragen:

Je hebt vijf centimeter hoger gesprongen dan ooit tevoren. Een geweldig sensatie?
‘Eigenlijk niet. Het ging voor mijn gevoel helemaal niet goed. Ik had weinig controle over mijn techniek. Ik had geen idee hoe ik zo hoog kon springen. Volgens mijn coach is het vorm. Het was de zevende wedstrijd van het seizoen. Dan ben ik in vorm.’ Lees verder in de Volkskrant

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>