Wereldtitel Lornah Kiplagat 12de wereldprestatie van 2008

lornah-kiplagat-pers-conference-765432.jpg

De website van de Atletiekunie meldt dat de beste wereldprestatie van 2008 in ieder geval een wereldrecord is. Dat blijkt uit een persbericht van de IAAF (www.iaaf.org) over de uitreiking van de ‘2008 Performance of the Year Awards’ die komend weekeinde zal plaatsvinden tijdens het 2008 World Athletics Gala in Monaco.

Bij de vrouwen is de prijs gewonnen worden door Tirunesh Dibaba (14.11,15 op de 5000 meter in Oslo), Jelena Isinbajeva (5,05 meter polsstokhoogspringen in Peking) of Barbora Spotakova (72,28 meter speerwerpen in Stuttgart).

Lees verder op de site van de Atletiekunie

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>