Bart de Bergé moet zijn kopwerk bekopen op de duintrappen

Bart de Bergé, Niels Koole en Remy Vasseur verkeerden allen in topvorm. Maar de drie werden op waarde geklopt door Sébastièn Schletterer. “Kijk, jongens als Remy en ik hebben aanleg voor lopen”, zei Koole. “Sébastièn heeft een gave ervoor. Dat is het verschil.”

Toen de Belg voorop kwam met Koole en Schletterer oogde hij nog het meest fris. Hij deed ook veruit het meeste kopwerk tussen Domburg en Westkapelle. Maar dat moest hij in de laatste kilometers, toen Koole al op achterstand gezet was, bekopen. “Ik houd van klimmetjes”, vertelde de Vlaming die onlangs op het WK berglopen nog 88e werd. “Maar in duinen ging het hier wel heel veel op en af. En op die trappen ben ik niet dol. Daar heb ik het verloren.”

Lees verder op PZC.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>