Nieuw evenement: De Van Goghloop Zundert

vangoghloop_datum.jpg
Nieuw in Zundert!!!

De Stichting Van Goghloop Zundert presenteert:

DE VAN GOGHLOOP ZUNDERT .

Er is in Zundert weer een nieuw evenement in de maak en wel een heuse Van Goghloop in het centrum van het dorp!

Onder de bezielende leiding van voorzitter Jac van Nispen organiseert een groep sportieve Zundertenaren dit jaar voor de eerste keer een loopevenement van internationale allure.
De wedstrijd zal worden gehouden op 31 mei, en voortaan ieder jaar in hetzelfde weekeinde als voorheen de triathlon werd georganiseerd.

Al enkele jaren liepen enkele Zundertse atleten rond met het idee om een sportieve uitdaging van formaat van de grond te tillen. In samenwerking met de Stichting Van Gogh is tenslotte enkele maanden geleden de knoop doorgehakt en de Van Goghloop in het leven geroepen: als eerbetoon aan Zunderts beroemdste zoon.

De start en finish van de loop zullen plaatsvinden voor het nieuwe Van GoghHuis, dat dit voorjaar officieel wordt geopend.

De Van Goghloop Zundert
De Van Goghloop Zundert kent inmiddels een zelfstandige stichting. Het evenement wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de plaatselijke atletiekvereniging DJA.
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit: Eerst is een kidsloop van 850 meter voor de jongste deelnemers, voor de iets oudere kinderen is er een wedstrijd van 2 x 850 meter. Daarna volgt een prestatieloop van 5 en 10 km, een wedstrijdloop van 10 km en als klap op de vuurpijl een unieke, nergens ter wereld vertoonde tijdloop van 850 meter, door het centrum van Zundert!

Er is dus voor ieder wat wils, voor klein en groot, en voor jong en oud. De organisatie rekent er dan ook op dat veel liefhebbers uit Zundert en omgeving zich zullen inschrijven. Vooral voor de kinderen belooft het een waar feest te worden!

De komende tijd zal de stichting met regelmaat informatie verstrekken via de media. Zorg dat u op de hoogte blijft en reserveer alvast de datum in uw agenda: zaterdag 31 mei.
Dit evenement mag u niet missen!

Voor meer informatie over de Van Goghloop Zundert kunt u terecht op onze website. Hier kunt u zich ook inschrijven. www.vangoghloopzundert.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>