Verspringer Gaisah loopt zware knieblessure op

57059078.jpg

Gisteren hoorden wij tijdens de training bij atletiekvereniging PAC dat Ignisious Gaisah woensdag tijdens een wedstrijd in Athene zijn kniepees heeft gescheurd. Gaisah woont al jaren in Rotterdam, waar hij bij PAC traint. De Ghanese verspringer kan zijn wereldtitel indoor daardoor volgende maand niet verdedigen. Ook zijn deelname aan de Olympische Spelen komt in gevaar. Naar inschatting van zijn trainer, Eric van der Steenhoven, zal revalidatie zeker 9 maanden gaan duren. Dit zou inhouden dat Ignisious de Olympische Spelen van 2008 zal missen. De blessure van Gaisah is dezelfde als de kwetsuur die voetballer Ronaldo woensdag opliep.

Add Comment RegisterBeantwoord

Connect with:

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>