Lornah Kiplagat en Rutger Smith zijn uitgeroepen tot beste atleten van 2007

atletiek__smith_naa_303240h-copy.jpg

De Atletiekunie heeft voor de verkiezing van de beste atleet en atlete van 2007 vier mannelijke en drie vrouwelijke atleten genomineerd waaruit leden van de Atletiekunie in december 2007 hun keuze konden maken. Bij de mannen waren dit Kamiel Maase, Arnoud Okken, Gregory Sedoc en Rutger Smith. Bij de vrouwen kon gestemd worden op Jolanda Keizer, Lornah Kiplagat of Karin Ruckstuhl.

Na het tellen van de uitgebrachte stemmen behaalde bij de mannen Rutger Smith met 42% de meeste stemmen.
Lees verder op de site van de Atletiekunie

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>